Tilausohjeet ja yhteystiedot

Yhteystiedot:

Mari Metsälä
info@tiukutar.com
0400707683 

12400 Tervakoski

Tilaus- ja toimitustapa
 
Suoran tilauksen/kyselyt voit lähettää sähköpostiosoiteeseen: info@tiukutar.com

Huutonetissä paljon huudettavia tuotteita. Suora linkki näihin kohteisiin TÄSTÄ!

Suoraan sähköpostilla tilattaessa saat vahvistusviestin laskuineen/ yhteydenoton sähköpostiisi muutaman päivän kuluessa.  Halutessasi lähetän laskun myös tekstiviestillä tai kirjeitse.


Toimitan tuotteet pääasiassa postin välityksellä. Lähetyksen toimituskulut määräytyvät lähetyksen painon ja Itellan hinnaston mukaisesti. Osa tuotteista voidaan toimittaa kirjeenä. Toimituskulut maksaa asiakas. Voit myös noutaa tilauksen veloituksetta toimipaikastani siitä erikseen sovittaessa.

Toimitusaika on 3-10 arkipäivää tilauksen maksamisesta.

Maksutavat
Yksityisasiakkaille toimitan tuotteita vain ennakkomaksulla tai postiennakolla.

  • Ennakkomaksu, tilaus maksetaan ennen lähetystä. Asiakas saa tilausvahvistuksen yhteydessä tilinumeron ja ohjeet maksun suorituksesta. Kun tilauksen maksu näkyy tilillä, toimitan tuotteen asiakkaan valitseman toimitustavan mukaisesti. Mikäli en saa maksusuoritusta 7 arkipäivän sisällä tilausvahvistuksesta, katson tilauksen peruutetuksi.
  • Postiennakko, lisään lähetyksiin normaalien toimituskulujen päälle itellan vahvistaman postiennakkomaksun. Tilaus toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan postitoimipaikkaan. Asiakas lunastaa lähetyksen postitoimipaikastaan. Noutamatta jätetyistä postiennakkotilauksista veloitan 10€ / tilaus johtuen turhista lähetyskuluista ja pakkausmateriaaleista.
  • Lasku, myyn laskulla tuotteita vain yrityksille jotka ilmoittavat Y-tunnuksensa, luottotietojen tarkistusta varten. Y-tunnuksen pitää olla voimassaoleva. Maksuehto laskutusasiakkaille 7pv netto. Huomautuslaskut 10 €/ kerta + mahd. perintäkulut. Viivästyskorko 11,5%.

Tuotteista
Osa tuotteista valmistetaan käsityönä ja ne saattavat poiketa jonkin verran tuotekuvaston kuvista sekä ilmoitetusta koosta.

Palautusoikeus
Yksityisasiakas voi palauttaa tuotteet 14 pv:n aikana niiden vastaanottamisesta veloituksetta. Asiakkaalla ei ole oikeutta kuitenkaan ottaa tuotetta käyttöön.
Tuote on palautettava avaamattomassa tuotepakkauksessa huolellisesti pakattuna. Palautuksesta on sovittava etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla 14 vrk.n kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jolloin saat tarkemmat ohjeet kuinka toimia palautuksen kanssa.  Palautettavan tuotteen tulee olla jälleenmyyntikelpoinen. Mahdollisista palautuksen aikana tapahtuvista kuljetusvaurioista vastaa asiakas. 14pv:n palautusoikeus ei koske yritysmyyntiä.

Tuotteet palautetaan postin kautta halvimmalla tavalla. Tarvittaessa neuvon postituskuluissa. Palautettavista tuotteista maksat ensin itse postimaksu. Laita mukaan kuitti ja tilitietosi. En lunasta postiennakolla palautettuja tuotteita. Kun olen tarkistanut palautettavan tuotteen kunnon, palautan tuotteesta maksetun summan ja postituskulut 30 vuorokauden kuluessa. En palauta mahdollista postiennakkoa. 

Kaikki asiakastiedot, jotka kerätään yhteydenoton, tilauksen tai muun vastaavan aikana, säilytetään lukkojen tai salasanojen takana. Henkilö- ja osoitetietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ja asiakas saa pyydättäessä kaikki tiedot itsestään mitä Tiukutaren rekistereissä on. Pyydettäessä poistamme tiedot. 

Yhteystiedot

Liiketiloja minulla ei ole, mutta jos haluat tulla tutustumaan tuotteisiin otathan yhteyttä, niin sovitaan aika jolloin voit tulla "kotipuotiini".


Lisätiedot:
Mari Metsälä
info@tiukutar.com
0400707683 

12400 Tervakoski 
Y-tunnus 2053379-5